Atrage clienții să te asculte!

Ascultă articolul

Tehnologia web cu care clienții tăi câștigă timp…

Iar tu câștigi mai mulți clienți!

Puteți asculta acest articol sau îl puteți citi în 5 minute

Noi producem Inteligență Artificială, dumneavoastră beneficiați!

Rezervați Consultanță Gratuită Acum Aici!

Oamenii de afaceri sunt în general presați de timp și orice metodă de a-l economisi fără să piardă oportunitățile zilnice îi atrage pe aceștia către soluțiile și ofertele inovatoare.

 

Noi siteartist.ro , companie care inovează, produce și implementează programe de Inteligență Artificială în spațiul web, în rețelele private sau direct în computere, venim astăzi cu o tehnologie care nu este atât de nouă, dar care este prea puțin promovată, cunoscută și folosită, absența ei aducând pierderi oricărui investitor care comite  minim următoarele greșeli:

  • Neglijează informarea clienților sau a potențialilor clienți pe căi cât mai rapide, eficiente, fără să invadeze timpul  și spațiul personal, la un cost redus sau proporțional cu rezultatele
  • Nu arată clienților sau viitorilor clienți interesul real pentru un câștig reciproc avantajos
  • Consideră că tehnologiile avansate sunt prea complicate sau costisitoare și nu aduc avantaje etc.
Citește sau ascultă și articolul: Digitalizarea pe înțelesul tuturor

 

Ceea ce astăzi aducem în atenția dvs. poate fi pentru unii banal, iar pentru alții prea sofisticat, dar în mod sigur pentru cei care vor înțelege simplitatea și eficiența acestei tehnologii, importanța și beneficiile financiare nu vor mai fi de neglijat și vor solicita Consultanță Gratuită în vederea implementării cu ajutorul siteartist.ro

 

Cu toții avem în sistemul de operare al PC-ului/Laptopului, indiferent că știm sau nu, sau că folosim sau nu, un software care ne poate reda audio textele scrise afișate pe ecran. Totuși nu folosim această tehnologie din varii motive, unul fiind furnizarea ei (în sistemul de operare) la un nivel de bază prea puțin confortabil din punct de vedere al setărilor cât și cu un sunet și o fonetică defectuoasă.

 

Siteartist.ro aduce această tehnologie de redare audio a textului (Text To Speech – TTS) îmbunătățită și adaptată la limba română cu un sistem de implementare în orice website.

 

Domeniile și beneficiile sunt multiple și vom menționa doar câteva:

  • Magazinele online care vor să-și descrie mai bine produsele și țin cont de faptul că unii clienți nu citesc textele, dar le pot asculta.
  • Firmele care folosesc în site-ul de prezentare pagini sau articole cu descrierea serviciilor, produselor, specificații, îndrumări, răspunsuri la întrebări etc.
  • Liber profesioniștii (avocați, doctori, specialiști din diverse domenii etc.) care pe site-urile lor interacționează cu clienții prin articole sau raspunsuri la întrebări etc.
  • Companiile care trimit către clienți sau abonații la noutăți oferte și articole testimoniale etc.
  • Publicațiile on-line de orice tip care vor să își atragă publicul grăbit dându-i posibilitatea să asculte în mers, sau în timpul oricărei alte activități informațiile, articolele, editorialele etc..

 

Dacă ai nevoie de mai multe detalii tehnice, costuri sau o evaluare personalizată a cerințelor afacerii tale pentru această tehnologie sau orice serviciu oferit de noi Rezervă Acum Consultanță Gratuită pe siteartist.ro chiar aici…

 

Citește sau ascultă și articolul: Companiile care nu ţin pasul cu digitalizarea vor deveni istorie