sITe Artist

0763.993.415

Aș vrea să…”, „Îmi doresc…”, „Mi-ar plăcea…”

Știi ce vrei, contactează-ne! Ești nesigur, contactează-ne!

Nu știi de unde să începi?

Contactează-ne și spune doar: „Aș vrea să…”, „Îmi doresc…”, „Mi-ar plăcea…” restul vom continua noi pentru tine, până găsim calea de comunicare și descoperim cerințele. După acest prim pas urmează cele de mai jos.

Cercetare, analiză, strategie, soluții, rezultate – conform cu cerințele și obiectivele propuse.

Ce suntem:
Suntem o firmă care găsește, culege și cercetează informații și date publice, sau la care se obține acces în mod legal.

Ce facem:
Analizăm informațiile – atât în mod convergent cât și divergent, urmând a ne folosi de acest proces pentru crearea unei strategii care să ofere soluții practice și rezultate pozitive pentru client.

Cui ne adresăm:
1. Persoanelor fizice pentru proiecte personale sau studiul anterior deschiderii unei afaceri, dar fără să ne limităm la aceste domenii.
2. Persoanelor juridice de drept privat (firme), Organizațiilor Neguvernamentale (asociații), altor tipuri de organizații private cu privire la: planificări strategice și organizatorice, managementul schimbărilor, reducerea costurilor și alte probleme financiare, obiective și strategii de marketing, planificarea resurselor umane, fără a ne limita la acestea.
3. Serviciilor publice bugetare (primării, școli, cabinete parlamentare etc.) pentru planificare, organizare eficientă și control, managementul informației etc.

Domenii generale: afaceri, economie, social, politic, geopolitic, juridic, prognoze diverse.

Politica de confidențialitate:
Contractul standard are clauze de confidențialitate bine definite legal, dar la care se pot adăuga și altele la cererea clientului.

Ce nu suntem:
Nu suntem detectivi particulari, nu suntem hackeri, nu suntem agenție de presă și nici agenți sub acoperire, de altfel vă garantăm pentru toate acestea și pentru altele prin contract sub incidența legii.

Ce nu facem:
Nu facem ilegalități și nici „concurență” serviciilor specializate ale Statului Român.

Sună la 0733.27.00.86 sau trimite-ne o cerere de ofertă prin formularul din pagina de contact.

 

Sună acum